Menu
Cart 0

KIT PANTAS MEMBACA

Children Islamic Collection

  • RM60.00



BANYAK KALI CUBA AJAR ANAK MEMBACA DI RUMAH, TAPI SUSAH NAK TARIK PERHATIAN ANAK DUDUK BACA BERSAMA!

==========================================

"Cikgu tadika anak saya pesan supaya saya bantu 'recap' bacaan anak-anak kat rumah. Sebab anak saya mudah lupa apa yang dipelajari di sekolah.. Tapi di rumah pun kengmain susah nak ajar. Saya banyak kali berniat nak buat alat bantu mengajar yang memudahkan. Tp manelah sempat.. Saya pun bekerja, Anak saya ni pulak susah nak fokus menghadap buku😥"

"Saya mengajar di tadika. Kami memang perlu sediakan pelbagai 'teaching aids' dalam mengajar. Tapi biasalah, DIY kan.. Memang banyak kurang sini sana.. Dengan adanya set membaca ni, memang sangat lengkap mashaAllah! Kemas dan cantik pula tu. Saiz pun ok, anak2 blh pegang sendiri. Senang nak ajar bacaan secara individu! "

" Alhamdulillah.. Memang best produk ni untuk HOMESCHOOLING mother macam saya. Set lengkap nak ajar membaca! "

=========================================

CUTI SEKOLAH DAH MULA!!

Sehubungan itu, kami ingin kenalkan satu produk yang kami harap dapat membantu ibubapa di rumah mengulangkaji@recap bacaan anak-anak dengan lebih MUDAH dan SERONOK!😍

Mahu ke mahu?? 😊

===========================
KEMAHIRAN MEMBACA anak 4 tahun MENINGKAT secara MENDADAK dalam MASA yang sangat SINGKAT! Jom ikuti 5 TIPS ini
============================

👍MEMBACA menjadikan anak kita lebih BIJAK! Dan anak anda mungkin terlepas PELUANG KEEMASAN ini jika anda tidak mengajarnya untuk membaca sekarang!

Sekiranya anda percaya bahawa mengajar anak anda MEMBACA dan membantu mereka untuk membaca dengan LANCAR adalah kunci kepada kejayaan di masa hadapan DAN anda mahu membantu anak anda membangunkan POTENSI mereka sepenuhnya, jom ikuti 5 tips ini:

🛎Pertamanya, anda perlu sedar, sebagai ibu bapa, anda adalah guru paling utama semasa anak anda melalui usia emas mereka. Ketika itulah perkembangan dan potensi dirinya berlaku dengan pesat. Justeru, anda sepatutnya merasa bertuah diberi pengalaman yang hebat untuk mengajar dan mendidik mereka. Tindakan ibu bapa yang mendidik anaknya sendiri telah memberikan ganjaran terbesar buat anak mereka mengambangkan kemahiran terpenting dalam kehidupan iaitu kemahiran membaca dan celik huruf.

🛎Ajar anak anda membaca menggunakan kaedah fonik (nama huruf dan bunyinya). Ini adalah fakta! Membantu anak mengembangkan kesedaran fonik adalah langkah yang PALING PENTING dalam kemahiran membaca. Bahasa yang dituturkan samada Bahasa Malaysia atau Bahasa Inggeris terdiri daripada perkataan-perkataan dan ayat. Setiap perkataan ini adalah gabungan bunyi dan fenom.Menurut National Reading Panel, kesedaran fonik meningkatkan pemahaman kecekapan anak-anak membaca disamping membantu mereka mengeja.

🛎Ajar anak anda membaca tanpa televisyen dan tanpa program computer atau apa-apa apps. Adakah anda mengharapkan anak anda pandai membaca dengan hanya melihat beberapa perkataan muncul di kaca tv? Ya, mereka mungkin mengingatu sebahagian bentuk huruf, tetapi adakah anak ini benar-benar mempunyai keupayaan untuk membaca dengan berkesan? Sudah tentu tidak! Anak-anak kita berhak untuk mendapatkan yang lebih baik.

🛎Jadikan aktiviti membaca sebagai rutin di rumah. Sebagaimana kita menjadikan makan malam sebagai rutin keluarga, begitulah juga dengan aktiviti membaca di rumah. Lama kelamaan, anak akan belajar untuk menyukai aktiviti membaca.

🛎Ajar anak membaca menerusi pembelajaran yang singkat, menarik dan super berkesan. Kita semua tahu bahawa anak kecil mempunyai tempoh focus yang singkat dan mudah terganggu.

📌 Pastikan anda mempunyai alat bantu mengajar yang telah terbukti membantu ramai kanak-kanak membaca dengan cepat.📌

Anda sudah sedar tetapi tidak tahu bagaimana mahu mulakannya⁉️

Mudah sahaja dengan KIT PANTAS MEMBACA! 😄
Bantu anak anda belajar membaca dengan interaktif dan lebih pantas menggunakan teknik fonik.

👉Anak cepat bosan?
🏀RODA PINTAR dan KAD FLIP pasti membuatkan si kecil teruja!

👉Setiap kit mengandungi
✅Lebih daripada 100 KAD IMBAS huruf dan suku kata terbuka
✅RODA PINTAR untuk mengenal suku kata terbuka dengan lebih interaktif
✅KAD FLIP 3 dalam 1 untuk mengenal suku kata tertutup, DIFTONG dan juga DIGRAF.

🎯Kaedah ini telah digunakan oleh puluhan ribu kanak-kanak dan ia TERBUKTI BERKESAN.

👉Anda tidak perlu ragu lagi melainkan anda tidak kisah

❌anak kesayangan anda tidak pandai membaca walaupun sudah bersekolah.
❌anak anda ketinggalan berbanding rakan sebayanya yang lain
❌Rendah diri dan kurang keyakinan

HARGA satu set yang mengandungi 3 item ini hanya:

Rm60 sahaja!
Rm60 sahaja!
Rm60 sahaja!

Stok kami TERHAD! Hubungi kami sekarang!

🤗Kami sedia membantu anda dengan tangan terbuka. Semoga anda dikurniakan anak yang bijak, soleh dan solehah.

ANAK-ANAK KITA PERMATA MASA DEPAN.


#pembekalkitpantasmembaca
#supplierreadingset
#openforwholesale
#setmembacatadika
#setmembacahomeschool
#kitmembaca
#kitpantasmembaca

We Also Recommend